Översättningsbyrå i Stockholm och Malmö


Hem      Översättning      Översättningsbyrå


Språkservice - Er professionella översättningsbyrå

Språkservice är en översättningsbyrå med bas i Stockholm och Malmö, vi levererar våra tjänster till hela Sverige. Vi erbjuder professionella översättningstjänster i de flesta språkkombinationer och fackområden. Våra översättningar utförs av erfarna facköversättare eller av auktoriserade translatorer. Vi garanterar att din text hamnar hos den mest lämpade översättaren.

Om du har några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss antingen via mail på translation@sprakservice.se eller på telefon 0770-457 458. För en kostnadsfri offert så kan du antingen maila din förfrågan direkt oss eller använda vårt smidiga offertformulär så återkommer vi med ett prisförslag till dig så fort som möjligt.

 

Begär kostnadsfri offert

Professionella översättningstjänster

Professionella översättningstjänster

Vad tycker våra kunder är viktigt?

För oss på Språkservice är det viktigt att våra kunder har ett förtroende för oss och vi är noggranna med vår kvalitetssäkring. Vi är ISO-certifierade via Intertek och är även företags-medlemmar hos SFÖ som är Sveriges facköversättarförening. År 2018 blev Språkservice även ett topp 25-bolag i branschen från CSA. 

 

Therese Christiernin
Medicininstruktioner Sverige

- För oss är det viktigast med hög kompetens och kvalitet men också leveranssäkerhet vid val av översättningsbyrå. 
Allt det står Språkservice för och därtill har de alltid en mycket hög personlig servicenivå.

Vi är ISO-certifierade via Intertek och är även företags-medlemmar hos SFÖ som är Sveriges facköversättarförening.

Vi är ISO-certifierade via Intertek och är även företags-medlemmar hos SFÖ som är Sveriges facköversättarförening.

medicininstruktioner sprakservice

medicininstruktioner sprakservice

 

ISO-certifierad översättningsbyrå

Som ISO-certifierad översättningsbyrå ställer vi höga krav på översättaren. Vi använder oss därför enbart av kvalitetssäkrade översättare som är specialiserade inom sitt respektive ämnesområde, översättaren måste ha expertkunskaper inom ämnet för att kunna använda rätt terminologi och för att kunna leverera en förstklassig översättning.

Vare det sig det är en årsredovisning, teknisk manual, företagspresentationer, juridiska dokument, marknadsföringsmaterial, medicinska dokument eller något annat kan du lita på att vi som översättningsbyrå har rätt kompetens i vårt stora nätverk av specialistöversättare. Vi erbjuder även validering och granskning av översättningar utförda av annan part.

 

Kvalitetssäkrade leveranser

720820825 huge

720820825 huge
 • Som kund hos oss på Språkservice tilldelas du ett dedikerat team som löser dina utmaningar oavsett vad du har för behov.
   
 • Teamet består av en specialistöversättare och en projektledare.
   
 • Genom att ha ett dedikerat team kan vi garantera korta leveranstider men med högsta kvalitet.
   
 • Språkservice är en certifierad översättningsbyrå och översätter dagligen texter åt företag, myndigheter, regioner och kommuner till flera olika språk. 
   
 • Vi har specialistöversättare till alla språk, till exempel engelska, svenska, danska, norska, finska, tyska, franska och ryska.
   
 • Språkservice är ISO-certifierade i kvalitet enligt 9001:2015 och certifierade inom miljö enligt ISO 14001:2014.

 

Översättningsbyrå med effektiva verktyg

De översättningsverktyg vi använder på Språkservice gör att vi som översättningsbyrå kan erbjuda våra kunder effektiva lösningar som kortar leveranstiden och sparar pengar. Språkservice effektiva verktyg gör att vi kan garantera att översättningarna följer samma terminologi som tidigare och att språkbruket i dokumenten blir konsekvent.

Som ledande översättningsbyrå i Sverige erbjuder vi även en användarvänlig kundportal där du som kund bland annat kan följa status på dina uppdrag, hålla koll på kostnader, hämta ut statistik samt många andra användbara funktioner.

 

Kostnadsfri offert

Få en kostnadsfri offert eller beställ din översättning direkt, du kan kontakta oss på translation@sprakservice.se samt telefon: 0770-457 458.

Begär kostnadsfri offert


Långsiktigt samarbete eller avtal?

Är du ute efter ett långsiktigt samarbete eller intresserad av ett avtal med oss? 
Kontakta vår Head Of Sales Björn Touqan på: 0736-663 655 eller bjorn.touqan@sprakservice.se