exclamtion-icon

Vi kan inte garantera att alla delar av webbplatsen fungerar bra i Internet Explorer.

Vi råder dig att byta till en

TolkNu

 

Ibland uppstår ett akut behov av att komma i kontakt med en tolk. Vår tjänst TolkNu har utvecklats för att tillgodose just detta behov och hjälper dig att komma in kontakt med en telefontolk omgående.
 

Telefontolk utan förbokning

När du har loggat in på Språkservice Online eller i bokningsappen ”Boka tolk hos Språkservice” hittar du tjänsten TolkNu på startsidan. Du kan välja mellan att boka en telefontolk direkt eller senare samma dag. Tolkens nummer dyker upp på skärmen bara sekunder efter att du bekräftat bokningen. 

 

För att skapa de bästa förutsättningarna för tolksamtal som har bokats via TolkNu med starttid "nu" inleder du samtalet med att presentera dig själv, varifrån du ringer samt vad tolkningen avser.

Så här använder du TolkNu

  • Logga in på antingen Språkservice Online eller i bokningsappen ”Boka tolk hos Språkservice”.
  • Välj ditt kundnummer, språk, tid och ange hur länge du behöver tolken.
  • En tillgänglig tolk tillsätts direkt – du får telefonnummer till tolken och ringer upp tolken omgående alternativt på beställd tid.
  • Om ingen tolk skulle finnas tillgänglig på önskad tid kan du enkelt skicka en bokningsförfrågan som hanteras av Språkservices personal som en ordinarie bokning.

Kom igång med våra tjänster

Saknar du kundnummer?

För att komma i gång med våra tjänster behöver du ett kundnummer. Du beställer ett kundnummer genom att fylla i följande formulär.

 

När du har skickat formuläret kommer du inom kort att få ett kundnummer via mejl till den angivna e-postadressen.

Har du ett kundnummer men saknar inloggningsuppgifter till våra bokningskanaler?

Du beställer inloggning till våra bokningskanaler genom att fylla i uppgifterna i följande formulär

 

Inloggningsuppgifter till våra bokningskanaler skickas till den angivna e-postadressen inom kort. Inloggningen är personlig. Man kan skapa flera inloggningar på ett och samma kundnummer, men endast en inloggning per e-postadress är möjlig. Observera att inom offentlig sektor måste e-postadressen vara arbetsrelaterad.