exclamtion-icon

Vi kan inte garantera att alla delar av webbplatsen fungerar bra i Internet Explorer.

Vi råder dig att byta till en

Språkservice Tolkapp

 

Med Språkservice Tolkapp i din mobila enhet kan du som är verksam tolk kommunicera direkt med oss på ett smidigt sätt. I appen kan du bland annat få uppdragsförfrågningar som du enkelt kan besvara, se ditt arbetsschema och redovisa dina uppdrag direkt i appen. Appen är framtagen för att underlätta det administrativa arbetet för våra tolkar i samband med uppdrag hos oss.

 

Smidig hantering av uppdrag

Du loggar in i Språkservice Tolkapp med samma användarnamn och lösenord som på Språkservice Online. Via menyvalet ”Mina uppdrag” får du en smidig överblick över aktuella förfrågningar som ska besvaras, dagens uppdrag och även de uppdrag som ska redovisas. Du kan enkelt använda vår e-kvittens för att redovisa uppdrag som har utförts på plats. På så vis slipper du ta med dig rekvisitionsblock och spara på gamla rekvisitioner – allt är sparat i appen! Du kan även se dina kontaktuppgifter under menyvalet ”Min profil” och uppdatera dessa vid behov.

TolkaNu

Om du som tolk önskar fylla ut ditt schema med fler uppdrag är funktionen TolkaNu perfekt för dig. Via appen kan du göra dig tillgänglig för att ta emot akuta uppdrag som utförs samma dag. Du anger vilken tid du önskar vara tillgänglig, och kunden får direkt ditt nummer och ringer upp dig när uppdraget startar. Observera att kunden kan behöva din hjälp omgående vilket innebär att du kan bli uppringd av kunden innan du får en notis.

Ladda ner appen

Den kostnadsfria applikationen heter ”Språkservice Tolkapp” och finns tillgänglig både i App Store för iOS samt på Google Play för Android.

 

Ladda ner i App Store

Ladda ner på Google Play

 

När du har laddat ner appen till din mobila enhet loggar du in med samma uppgifter som du använder på Språkservice Online.

Kundtjänst

0770 - 457 458

Kundtjänst

info@sprakservice.se

Tolkkoordinator

tkkr@sprakservice.se

Vi finns till ditt förfogande!

Om du är i behov av stöd i samband med användningen av våra tjänster eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss för tidsbokning.