exclamtion-icon

Vi kan inte garantera att alla delar av webbplatsen fungerar bra i Internet Explorer.

Vi råder dig att byta till en

Språkservice Online

 

För att underlätta administrationen som tillkommer för våra tolkar i samband med uppdrag har vi lagt fokus på att skapa användarvänliga arbetsverktyg som finns tillgängliga dygnet runt, alla dagar om året. Med det digitala arbetsverktyget Språkservice Online kan du på ett enkelt sätt sköta dina uppdrag samt få en tydlig överblick över ditt arbete hos oss.

 

Tydlig överblick

På Språkservice Online kan du med några enkla knapptryck bland annat besvara uppdragsförfrågningar, se ditt arbetsschema, redovisa dina uppdrag och hämta ditt lönebesked. Du kan själv redigera de uppgifter som vi har om dig i din tolkprofil och uppdatera kontaktuppgifter, språkkunskaper eller specifika önskemål. Genom att logga in på Språkservice Online kan du även ta del av avtalsvillkor, tips och instruktioner samt de senaste nyhetsbreven. Verktyget kräver inga förkunskaper och ger dig en samlad överblick över dina uppdrag hos Språkservice.
 

Effektivt arbetsverktyg som underlättar administrationen av uppdrag

Språkservice har lång erfarenhet av språkbranschen och vi har under många år anpassat arbetsverktyget Språkservice Online efter våra tolkars önskemål i syfte att göra vår plattform så användarvänlig som möjligt. Med hjälp av Språkservice Online blir administrationen av dina uppdrag både snabb och enkel. Du kan till exempel besvara uppdragsförfrågningar, redovisa dina utförda uppdrag och ange tillgänglighet för framtida uppdrag.

TolkaNu

Om du som tolk önskar fylla ut ditt schema med fler uppdrag är funktionen TolkaNu perfekt för dig. Via Språkservice Online kan du göra dig tillgänglig för att ta emot akuta uppdrag som utförs samma dag. Du anger vilken tid du önskar vara tillgänglig, och kunden får direkt ditt nummer och ringer upp dig när uppdraget startar. Observera att kunden kan behöva din hjälp omgående vilket innebär att du kan bli uppringd av kunden innan du får en notis.

Kundtjänst

0770 - 457 458

Kundtjänst

info@sprakservice.se

Tolkkoordinator

tkkr@sprakservice.se

Vi finns till ditt förfogande!

Om du är i behov av stöd i samband med användningen av våra tjänster eller har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss för tidsbokning.