exclamtion-icon

Vi kan inte garantera att alla delar av webbplatsen fungerar bra i Internet Explorer.

Vi råder dig att byta till en

Är du tolk och vill jobba med Språkservice?

 

Om du är utbildad tolk, eller har motsvarande erfarenhet, och vill vara med i vårt nätverk av uppdragstagare är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss.

 

Välkommen att arbeta som tolk hos Språkservice!

Du som tolk är vår viktigaste resurs och vårt ansikte utåt! Ett gott samarbete mellan dig som är tolk, våra kunder och oss på Språkservice är en förutsättning för en smidig och effektiv verksamhet av högsta kvalitet.

Sju anledningar till att välja Språkservice

Vi är marknadsledande och arbetar aktivt för en positiv utveckling av tolkbranschen.

Vi står till ditt förfogande dygnet runt, under årets alla dagar.

Vi samarbetar med samtliga tolkföreningar och utbildningsanordnare.

Vi erbjuder professionella stödsamtal till dig som tolkar för oss.

Vi följer kompetensprincipen.

Vi är fullständigt transparenta med villkoren i våra avtal.

Som tolk hos oss har du möjlighet att styra ditt eget schema. Vill du arbeta med förbokade uppdrag eller endast akuta? Eller en kombination? Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta.

Detta säger våra tolkar

Utbildad tolk

Att jobba på Språkservice har från första början känts professionellt och tryggt. Jag fick mycket information både om företaget, appen man använder och även tolkyrket. 

 

Allt känns tydligt och har bra struktur vilket gör att man vet vad som ska göras och man kan lätt kolla upp informationen man behöver på hemsidan/appen. Jag uppskattar även den snabba återkopplingen när jag har mer individuella frågor.

Auktoriserad tolk med speciell kompetens som sjukvårdstolk och rättstolk

En högst professionell förmedling av tolk- och översättartjänster som ligger i framkant vad gäller ny teknik och anpassning till marknadens behov. Har uppmuntrat och stöttat helhjärtat frilanstolkar och översättare till ständig kompetensutveckling ända sedan starten - i mitten på 90-talet. Detta borgar för gott och långsiktigt samarbete med hög kvalitet i tjänsteutbudet.

Övrig tolk

Som förmedling är Språkservice flexibel, tillgänglig och tillmötesgående med tydliga kommunikationskanaler. Det underlättar kommunikationen mellan slutkunder och leverantörer med en överblickbar, anträffbar administration.

Viktigt för dig som tolk att tänka på

Språkservice värnar om samtliga parters integritet och säkerhet. Språkservice och våra tolkar arbetar därför utifrån God tolksed.

Stöd vid krävande tolkning

Tolkyrket kan vara psykiskt krävande och det kan ibland behövas stöd och hjälp för att bearbeta upplevelser från en krävande tolkning. Du är välkommen att kontakta oss på Språkservice om du vill beställa en tid för stödsamtal med våra erfarna tolkhandledare. Du får en samtalspart med god insyn och förståelse för vår bransch och som, precis som du, arbetar under tystnadsplikt.

Våra verktyg

Språkservice Online

Med vår webbtjänst Språkservice Online kan du enkelt administrera dina uppgifter. Du kan t.ex. meddela oss din tillgänglighet och ta del av nyheter, läsa uppdragsvillkor med mera.

Våra verktyg

För dig som tolk

Med Språkservices tolkapp i din mobila enhet kan du som är verksam tolk kommunicera direkt med Språkservice. Du kan enkelt få en överblick på dina uppdrag och även svara på förfrågningar.

 

Du loggar in i tolkappen med samma användarnamn och lösenord som du har på Språkservice Online.

 

Ladda ner i App Store och på Google Play.

Kundtjänst

0770-457 458

Kundtjänst

info@sprakservice.se

Tolkkoordinator

tkkr@sprakservice.se

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med Språkservice? 
Vi står till ditt förfogande dygnet runt, under årets alla dagar.