TolkLive


Hem      Tolkning      TolkLive


Krypterad videotolkning mellan två eller flera parter

Vår videotjänst TolkLive är ett utmärkt alternativ till platstolkning. Samtliga parter ser varandra och det blir lättare att tyda ansiktsuttryck för dig som tolkanvändare och den som har behov av tolkning. Du undviker restid och tolkens arbetstid utnyttjas mer effektivt.

Med anledning av den rådande situationen har många av våra kunder har fått restriktioner eller riktlinjer med anledning av risk för smittspridning. TolkLive som ett väldigt bra alternativ under tiden vi inte kan mötas fysiskt. Du har nu möjlighet att låta patient och tolk bli kvar hemma samtidigt som du kan få din tolkning genomförd utan risk för smittspridning.

Det är enkelt att beställa videotjänsten Tolklive. Du gör som du brukar göra, dvs går in på Språkservice Online, ringer oss eller mailar in din bokningsförfrågan. Använder du Språkservice Online väljer du Videotolkning och sedan TolkLive.

Det är och ska också vara enkelt att använda TolkLive. Det enda du behöver är en bra kamera, högtalare och mikrofon i din mobil eller till din dator. Du får instruktioner i bekräftelsen som skickas till dig efter bekräftad bokning.

På Språkservice Online kan du sedan under fliken TolkLive se samtliga videobokningar som du har inplanerade samma dag med en länk till respektive boknings virtuella mötesrum.

Om du har frågor gällande TolkLive du välkommen att kontakta vår kundtjänst
0770 – 457 458, knappval 5 för teknisk support.

TolkLive

TolkLive