Jobba på Språkservice


Hem      Jobb


Välkommen att arbeta som tolk eller översättare hos Språkservice!

Du är vår viktigaste resurs och vårt ansikte utåt. Ett gott samarbete mellan dig som tolk eller översättare, våra kunder och Språkservice  är en förutsättning för en smidig och effektiv verksamhet av högsta kvalitet.

Som din förmedling vill vi se till att du som tolk och översättare har den uppdragsbeläggning du önskar, med en trygg service- och ersättningsadministration i ryggen.

Vi vill att du som arbetar med oss ska känna stöd och uppmuntran från Språkservice för att därmed kunna utföra ditt arbete med högsta kvalitet.

Som tolk/översättare utför du ett viktigt uppdrag i samhället och arbetslivet. En god tolkning eller en korrekt översättning kan vara en stor hjälp i livsavgörande situationer för människor. Ibland kan det också vara krävande och du kan behöva få stöd och hjälp i ditt arbete, framför allt som tolk.

cykel 1000px

cykel 1000px

Lediga jobb

Junior systemutvecklare backend/fullstack
Språkservice söker en junior backend/fullstack systemutvecklare som vill vara med och utveckla våra system med de senaste teknikerna. Hos oss kommer du få arbeta med flera stora projekt i ett agilt team med fokus på att leverera funktionalitet och underhåll för resten av organisationen.
Läs mer här »

Controller/Business Analyst
Som Controller på Språkservice engageras du i högt och lågt - allt ifrån återkommande kundstatistik, bokföring och kontroll av kund- och leverantörsreskontra till strategiska projekt och vidareutveckling av våra system. Du har en avdelningsöverskridande roll där du arbetar nära ledningen gällande all form av statistik och uppföljning både internt och gentemot kunder.
Läs mer här»

Är du tolk?

Om du är utbildad kontakttolk och vill vara med i vårt nätverk av uppdragstagare kan du skicka in en intresseanmälan till oss. För att vi ska kunna behandla din anmälan måste du även skicka ett utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi kan inte garantera några jobb men om din profil passar och vi har något lämpligt uppdrag kontaktar vi dig.
Läs mer här »

Är du översättare?

Om du är professionell översättare och vill vara med i vårt nätverk av uppdragstagare kan du skicka in en intresseanmälan till oss. För att vi ska kunna behandla din anmälan måste du även skicka ett utdrag ur rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi kan inte garantera några jobb men om din profil passar och vi har något lämpligt uppdrag kontaktar vi dig.
Läs mer här »